Opdrachtgever: Nasano
Copy: axelkolthof
Tussen marktonderzoek en leadgeneratie
Inkoopuitdagingen op een andere manier aanpakken
Synertrade is een toonaangevende internationale leverancier van efficiënte softwareapplicaties die inkoopprocessen versnellen en taken vereenvoudigen. De internationale onderneming heeft een verkoopkantoor in Amsterdam. 
Nasano heeft voor Synertrade onderzoek gedaan onder klanten en prospects van het jaarlijkse Procurement Network Dinner voor de Benelux.
Het nuttige met het aangename verenigen 
Marcel Doppenberg is Country Manager bij Synertrade. “Synertrade heeft op 25 september 2018 voor het vierde jaar het Procurement Network Dinner georganiseerd. Wij bieden genodigden tijdens de avond toonaangevende sprekers en presentaties over ontwikkelingen in ons vak. Het informatieve netwerkevenement dient voor ons ook een commercieel doel; namelijk prospects het laatste zetje geven. We waren echter benieuwd hoe het evenement werd gewaardeerd en of we aanwezigen konden interesseren voor onze dienstverlening.”
Prospects nabellen 
Omdat het Synertrade aan tijd ontbreekt om deze informatie boven tafel te krijgen, nam Marcel Doppenberg contact op met Nasano, specialist in leadgeneratie. Om de klantvraag van Synertrade helder te krijgen heeft Nasano de case eerst voorbesproken met de afdeling presales. Marcel Doppenberg: “We hebben een Senior Sales Professional van Nasano na het voorgesprek uitgenodigd voor de avond. Zo kreeg hij goed mee wat de onderwerpen waren van de presentaties en had hij voldoende munitie om in de periode na het evenement prospects te bellen.”
Verlengstuk van de klant 
Marcel Doppenberg is tevreden over de inhoudelijke kennis en de rol van Nasano als verlengstuk van Synertrade. “Gedurende het hele traject zijn ze zorgvuldig te werk gegaan. Ik zou het onderzoek en de belactie de volgende keer weer zo laten uitvoeren. De belactie leverde ons waardevolle feedback op over de sprekers en presentaties. Bovendien bood het voldoende aanknopingspunten om met prospects verder te praten. Er zijn inmiddels al afspraken uit voortgekomen.”
Back to Top